23:28 «ՆՈՒՏԵԼԼԱ». պատրաստում ենք տանը | |
2 հավկիթ, 3 բաժակ շաքարավազ, 2 ճաշի գդալ կակաո, 4 ճաշի գդալ ալյուր, 1 պտղունց վանիլին, 1 բաժակ մանրացված ընկույզ, 1 թեյի գդալ բուսական յուղ, 2 բաժակ կաթ: Պատրաստման եղանակը. Հավկիթները լավ հարել շաքարավազի հետ՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը, կակաոն, վանիլինը: Այս ամենը լավ խառնելուց հետո ավելացրեք նաեւ մանրացված ընկույզն ու բուսական յուղը եւ դարձյալ լավ խառնելով՝ ստացեք համասեռ զանգված: Հետո ավելացրեք նաեւ կաթը եւ նորից խառնեք: Ստացված խառնուրդը դրեք թույլ կրակի վրա եւ եփեք մինչեւ թանձրանալը՝ անընդհատ խառնելով: Ահա եւ «Նուտելլա»-ն՝ տնային պայմաններում: Վայելեք այն թարմ հացի շերտերով: | |
Հավանեցի՞ր, մի հապաղիր LIKE-իր
Категория: Օգտակար | comments: |
Всего комментариев: 0 | |